Ano vím, ptáčky se vždy dělávali do rolky, ale tak kdo na to nemá nervy jako já, tak si může uvařit i rozlítaného ptáčka na talíři. Maso je klasický na plátky, naklepané a zprudka opečené a v omáčce pěkně "plavou" všechny suroviny, které měly být původně pěkně naskládané uvnitř. Podávala jsem s jasmínovou rýží, oběd jako lusk. Autor: Danka
Ano vím, ptáčky se vždy dělávali do rolky, ale tak kdo na to nemá nervy jako já, tak si může uvařit i rozlítaného ptáčka na talíři. Maso je klasický na plátky, naklepané a zprudka opečené a v omáčce pěkně "plavou" všechny suroviny, které měly být původně pěkně naskládané uvnitř. Podávala jsem s jasmínovou rýží, oběd jako lusk. Autor: Danka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě