Rozstřelené (rozlítané) kuře s nádivkou

Přidal: dobrotydulinka, 11.4.2017
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
K takto připravenému kuřeti už se nic jiného podávat nemusí. Spíše si nedovedu představit, co by se tak k tomu mohlo dalšího jíst. Maximálně bych vše doplnila zeleninovým salátem. Ale sto lidí, sto chutí, tak pokud máte chuť například na opékané brambory nebo bramborovou kaši, tak ať se líbí. Moji blízký to mají rádi i s rýží, ale já pouze jako jsem zmiňovala salát. Autor: Dulinka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: dobrotydulinka, 11.4.2017
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd
SUROVINY
500 gkuřecích řízků
1 ksvelká křupavá bageta
1 ksvelké kyselejší jablko
4 stroužkyčesneku
2 ksmenší cibule
200-300 guzeného bůčku
300-400 mlkuřecího vývaru
2 lžíceolivového oleje
dle chutisůl, pepř, kmín a mletý koriandr
- Zapneme troubu na 200°C, aby se nám dobře předehřála. Každý plátek masa rozkrojíme napůl, posypeme kmínem, solí, pepřem a mletým koriandrem. Odložíme maso stranou a připravíme nádivku.
Můj blog: Dobroty Dulinka
KOMENTÁŘE K RECEPTU