Obvykle se těsta na vánoční pečení dělají dopředu. Toto těsto mi stálo v chladničce i 3 dny a po třech dnech se s ním ještě lépe pracovalo, jako když by mělo stát pouze den. Pokud máte rádi rum, určitě zařaďte tyto koláčky do své tvorby na Vánoce. Nádivka je ze sójových suků, rumu, škrobu, cukru a vajíčka. Zdobila jsem bílou a tmavou čokoládou, vypadají docela dobře, musím se sama pochlubit, že se mi povedly :) Autor: Petra H.
Obvykle se těsta na vánoční pečení dělají dopředu. Toto těsto mi stálo v chladničce i 3 dny a po třech dnech se s ním ještě lépe pracovalo, jako když by mělo stát pouze den. Pokud máte rádi rum, určitě zařaďte tyto koláčky do své tvorby na Vánoce. Nádivka je ze sójových suků, rumu, škrobu, cukru a vajíčka. Zdobila jsem bílou a tmavou čokoládou, vypadají docela dobře, musím se sama pochlubit, že se mi povedly :) Autor: Petra H.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě