Růžová poleva bez Eček

Recept Růžová poleva bez Eček

Přidal: , 4.6.2016

Kategorie: Moučníky, 15 minutovky, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Růžová poleva bez Eček. Rýchla a jednoduchá na prípravu. Růžovou barvu získáme z červené řepy. Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 4.6.2016

Kategorie: Moučníky, 15 minutovky, Chuťovky

SUROVINY

na 1 PL cukru 0,5 PL citronové šťávy (množství cukru podle kolik polevy potřebujeme)
šťáva z červené řepy

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na 1 PL cukru 0,5 PL citronové šťávy (množství cukru podle kolik polevy potřebujeme).
  2. Cukr prosejeme, přidáme citrónovou šťávu a alespoň 5 minut mícháme. Pokud by byla poleva příliš hustá, přidáme citrónovou šťávu, pokud moc řídká, přidáme cukr.
  3. Přidáme pár kapek šťávy z červené řepy. Buď vylisovanou nebo rozřízneme bulvu červené řepy a jemně lžičkou seškrábneme trochu šťávy.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit