Růžová poleva bez Eček

Přidal: Lacusin, 4.6.2016
Kategorie: Moučníky, Dezerty, 15 minutovky, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Růžová poleva bez Eček. Rýchla a jednoduchá na prípravu. Růžovou barvu získáme z červené řepy. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 4.6.2016
Kategorie: Moučníky, Dezerty, 15 minutovky, Chuťovky
SUROVINY
na 1 PL cukru 0,5 PL citronové šťávy (množství cukru podle kolik polevy potřebujeme)
šťáva z červené řepy
- Na 1 PL cukru 0,5 PL citronové šťávy (množství cukru podle kolik polevy potřebujeme).
- Cukr prosejeme, přidáme citrónovou šťávu a alespoň 5 minut mícháme. Pokud by byla poleva příliš hustá, přidáme citrónovou šťávu, pokud moc řídká, přidáme cukr.
- Přidáme pár kapek šťávy z červené řepy. Buď vylisovanou nebo rozřízneme bulvu červené řepy a jemně lžičkou seškrábneme trochu šťávy.
KOMENTÁŘE K RECEPTU