Růžové linecké vánoční cukroví z pudinkového prášku

Recept Růžové linecké vánoční cukroví z pudinkového prášku
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Křehké linecké vánoční cukroví z jahodového pudinkového prášku, po kterém se určitě lidově řečeno slehne zem. Slepovala jsem marmeládou a vrch jsem zalévala čokoládou, kterou jsem obarvila růžovou potravinářskou barvou. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

300 gpolohrubá mouka
2 ksvejce
150 gmoučkový cukr
4 bal.jahodový pudink
175 gHera
1/4 bal.prášek do pečiva

Poleva:

bílá čokoláda
růžová potravinářská barva

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme těsto - smícháme všechny potřebné suroviny a vypracujeme kuličku, kterou zabalíme do potravinářské fólie a odložíme do lednice nejlépe na celou noc.
  2. Potom těsto vyjmeme a vyválíme. Vykrojíme srdíčka, která ukládáme na papírem vyložený plech a upečeme.
  3. Pečeme při teplotě 170 stupňů asi 7 minut - sledujeme.
  4. Pak je slepujeme marmeládou a polovinu namočíme do bílé čokolády, kterou jsme zabarvily růžovou potravinářskou barvou.
  5. Některé jsem posypala pouze moučkovým cukrem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit