SUROVINY
Budeme potřebovat:
400 grybího filé
2 lžíceolivového oleje
šťáva z poloviny pomeranče
šťáva z poloviny citronu
1 lžičkamleté sladké papriky
1 lžičkadrceného kmínu
2 stroužkyčesneku
1 lžičkasušeného oregana
1 lžičkasoli
1 lžičkacitronového pepře
8 tenkých plátků citronu na zapečení
- Filé necháme romrazit a papírovou utěrkou ho řádně osušíme.
- Všechny přísady na marinádu prošleháme, filé naskládáme do vhodné nádoby a marinádou ho přelejeme.
- Marinujeme alespoň dvě hodiny. Poté přemístíme do pekáčku, poklademe plátky citronů a troubě na 200 st. pečeme 20 až 30 minut.
- Podáváme se šťouchanými brambory.
Děkujeme za povolení ke sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová
Zdroj: Vaření s Tomem
KOMENTÁŘE K RECEPTU