NejRecept.cz Pomazánky Rybičková pomazánka Rybí předkrm - JEDNOHUBKY
Rybí předkrm - JEDNOHUBKY
Recept Rybí předkrm - JEDNOHUBKY
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Vk

Vynikající předkrm, kterým potěšíte milovníky ryb. Můžete použít i pečivo, bílé nebo celozrnné, případně to můžete podávat i bez pečiva. Je to chutné i bez pečiva.

NejLucka NejLucka    ·   11.1.2016

Rybí předkrm - JEDNOHUBKY

Vynikající předkrm, kterým potěšíte milovníky ryb. Můžete použít i pečivo, bílé nebo celozrnné, případně to můžete podávat i bez pečiva. Je to chutné i bez pečiva.

Suroviny
1 plechovka sardinky nebo tuňák
1 ks
mrkev
1 ks
kyselé jablko
1 ks
cibule
bylinky podle chuti
sůl, pepř
zakysaná smetana
rajčata
Postup receptu
Vytisknout
  1. Syrovou mrkev a jablko očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme rybu z konzervy (výběr je na vás, podle toho co vám nejvíce chutná) a vidličkou vše důkladně rozdrtíme na drobno.
  2. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, bylinky podle vlastní chuti, osolíme a opepříme a postupně přidáváme zakysanou smetanu. Přidáváme tolik, abychom dostali pomazánku, která se jednoduše roztírá.
  3. Rajčata nakrájíme na plátky a lžičkou navrstvíme pomazánku. Můžete ještě nastrouhat sýr nebo na talíři ozdobit bylinkami, případně použít i pečivo.

Zdroj: Vk

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář