Rybí předkrm - JEDNOHUBKY

Recept Rybí předkrm - JEDNOHUBKY
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající předkrm, kterým potěšíte milovníky ryb. Můžete použít i pečivo, bílé nebo celozrnné, případně to můžete podávat i bez pečiva. Je to chutné i bez pečiva.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

1 plechovka sardinky nebo tuňák
1 ksmrkev
1 kskyselé jablko
1 kscibule
bylinky podle chuti
sůl, pepř
zakysaná smetana
rajčata

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Syrovou mrkev a jablko očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme rybu z konzervy (výběr je na vás, podle toho co vám nejvíce chutná) a vidličkou vše důkladně rozdrtíme na drobno.
  2. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, bylinky podle vlastní chuti, osolíme a opepříme a postupně přidáváme zakysanou smetanu. Přidáváme tolik, abychom dostali pomazánku, která se jednoduše roztírá.
  3. Rajčata nakrájíme na plátky a lžičkou navrstvíme pomazánku. Můžete ještě nastrouhat sýr nebo na talíři ozdobit bylinkami, případně použít i pečivo.

Zdroj: Vk

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit