,,Rybí,, salát z králíka

Recept ,,Rybí,, salát z králíka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tak zase po čase nás přepadla chuť na tenhle falešný rybí salát. "Ferda", jak jsem si ho pracovně nazvala, byl obří králičí samec, takže ho byl plný hrnec a ve finále jsem salát míchala v zadělávácí míse. No a kde je mu konec? Já ho snad budu muset začít dělat ze pštrosa... :D Autor: Danka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

1 kscelý vykuchaný bezhlavý králík
3 kscibule (na tenké proužky)
3 ksbobkové listy
10 kuličekcelého pepře
5 kuličeknového koření
1 vrchovatá lžičkasoli
0,5 locta
1 lvody
1 skleničkaMoravanky
asi 2 lžičkyhořčice
majonéza a tatarská omáčka dle chuti
sůl, cukr a mletý pepř na dochucení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso uvaříme ve vodě s octem a kořením (já vařím v papiňáku asi 3/4 hodiny a pak nechám dojít) a poté necháme v chladnější místnosti odležet i s nálevem cca 8 hodin.
  2. Pak maso vyjmeme, odkostíme a necháme větší kousky, aby se při míchání úplně nerozpadlo.
  3. Přidáme cibuli, pokrájenou zeleninu, hořčici, majonézu a tatarku a dochutíme.
  4. Tuhle pochoutku lze vyčarovat i z kuřecích stehen bez kůže, ty se ale vaří o něco kratší dobu.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit