Rybičková pomazánka

Jednoduchá pomazánka, kterou víte připravit za pár minut. Postačí vám na to konzerva tuňáka ve vlastní šťávě, uvařené vajíčko a kyselá okurka. Tyto tři suroviny smícháme s majonézou, případně s bílým jogurtem a vynikající pomazánka je hotová. Na vrch si můžete ještě položit plátek sýra nebo plátek šunky, ozdobíme kyselou okurkou a můžeme podávat. Autor: Adddy

Přidal:, 25.1.2017
Kategorie: Pomazánky, Tuňáková, Tuňák, Ryby a mořské plody
Recept Rybičková pomazánka

Suroviny

1 konzervatuňáka ve vlastní šťávě
1 ksvařené vejce
1 kskyselá okurka
100 mlmajonézy

Postup přípravy

  1. Slijeme trochu šťávu z tuňáka a vidličkou ho rozmačkáme.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky
  2. Přidáme nastrouhané vejce a okurku, vmícháme majonézu.
  3. S křupavým chlebem to je vynikající dobrota. Dobrou chuť!Tip: Jahodový džem bez chemie