Rybízová smetanová bublanina

Přidal: Dorisa, 16.7.2019
Kategorie: Bublaniny, Dezerty, Rybíz, Podle ovoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Hrníčková bublanina s domácím ovocem. Dělávám ji asi na milion způsobů, s různým druhem ovoce - záleží na tom, co právě dozrává v zahradě. Tentokrát to byla rybízová smetanová bublanina. Hrnek - 250 ml. Autor: Dorisa
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Dorisa, 16.7.2019
Kategorie: Bublaniny, Dezerty, Rybíz, Podle ovoce
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
3 hrnky (250ml)polohrubá mouka
1,5 hrnkycukr krystalový
3 ksvejce
2 ČLsoda bicarbona
2 ksvanilkový cukr
1 ksmáslo (hera, Palmarín)
400 gčervený, bílý a černý rybíz
3 kelímkyzakysaná smetana
- Mouku, cukr, vanilkový cukr dáme do misky spolu s tukem na pečení. Smícháme, aby se vytvořila drobenka. Odebereme z ní na posyp koláčku.
- Vymícháme těsto, které přeneseme na plech, který jsme vystlali pečícím papírem.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Ribizlis-bögrés kevert sütemény.
KOMENTÁŘE K RECEPTU