Gulášovou polévku doma vaříme docela často. Tentokrát jsem ji ale připravila z mletého masa, které jí dodalo příjemnou a velmi zajímavou chuť. Celý proces přípravy je rychlý, takže v kuchyni nestrávíte dlouhé hodiny. Autor: Ivana Reisingerová
Gulášovou polévku doma vaříme docela často. Tentokrát jsem ji ale připravila z mletého masa, které jí dodalo příjemnou a velmi zajímavou chuť. Celý proces přípravy je rychlý, takže v kuchyni nestrávíte dlouhé hodiny. Autor: Ivana Reisingerová
Gulášová polévka výborně zasytí, takže je skvělá i jako hlavní chod. Někdy k ní servíruji domácí chléb, který dělám podle tohoto receptu. Tím, že jsou v polévce i brambory, ho ale vůbec nemusíte připravovat.
Máte chuť na trochu jiný typ guláše? Vyzkoušejte recept na tento ostrý mexický, který chutná nejlépe s vařenými bramborami, ale podávat ho můžete také s čerstvým chlebem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě