Rychle, chutně a hlavně sytě. To bylo heslo včerejšího oběda a tak jsem se pustila do přípravy koprové omáčky. K tomu uvařené vajíčko natvrdo, vynikající domácí knedlík, který jsem dělala sice dávno, ale zvyknu dávat do mrazničky a v případě jako byl tento ho jen vyberu, ohřeju a naložím na talíř. Autor: Rebeka
Rychle, chutně a hlavně sytě. To bylo heslo včerejšího oběda a tak jsem se pustila do přípravy koprové omáčky. K tomu uvařené vajíčko natvrdo, vynikající domácí knedlík, který jsem dělala sice dávno, ale zvyknu dávat do mrazničky a v případě jako byl tento ho jen vyberu, ohřeju a naložím na talíř. Autor: Rebeka
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě