Avokádová pomazánka je chutná, lehká a zdravá. Její příprava obvykle nezabere více než 10 minut, přičemž si ji můžete přizpůsobit přesně podle své chuti. Aby však byla výraznější a ještě lepší než obvykle, nezapomeňte do ní přidat jednu ingredienci navíc.
Avokádová pomazánka je chutná, lehká a zdravá. Její příprava obvykle nezabere více než 10 minut, přičemž si ji můžete přizpůsobit přesně podle své chuti. Aby však byla výraznější a ještě lepší než obvykle, nezapomeňte do ní přidat jednu ingredienci navíc.
A kterou ingredienci máme na mysli? Zelené olivy. Ty zajistí, že pomazánka bude mít nejen dokonalou chuť, ale i krásnou zelenou barvu. Oliv není třeba přidávat mnoho. Na polovinu avokáda a 100 g tvarohu obvykle stačí jen hrst.
Pokud chcete, aby pomazánka chutnala co nejlépe, vložte ji na pár hodin do lednice. Díky odležení bude její chuť mnohem výraznější. Poté ji můžete servírovat. Skvěle chutná s čerstvým pečivem, ale klidně z ní můžete udělat i jednohubky nebo ji použít jako dip k bramborám.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě