Domácí pomazánky, jako například tato rybičková, chutnají nejlépe na čerstvém chlebu, který si upečete sami doma. Já jsem tentokrát zaexperimentovala s podmáslím a upekla jsem podmáslový chléb z kvásku, který byl měkký několik dní. Autor: Ivana Reisingerová
Domácí pomazánky, jako například tato rybičková, chutnají nejlépe na čerstvém chlebu, který si upečete sami doma. Já jsem tentokrát zaexperimentovala s podmáslím a upekla jsem podmáslový chléb z kvásku, který byl měkký několik dní. Autor: Ivana Reisingerová
Domácí pomazánky jsou nejen chutné, ale také velmi jednoduché na přípravu. Pokud patříte mezi jejich milovníky, vyzkoušejte tuto ze sardinek a pomazánkového másla. A aby snídaně či svačina chutnaly ještě lépe, upečte si také svůj vlastní křupavý chléb.
Po upečení necháme chléb vychladnout. Poté nakrájíme na menší krajíce a podáváme s rybičkovou nebo jakoukoli pomazánkou podle chuti.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě