Nedávno jsme měli chuť na něco dobrého a rychlého, proto jsem připravila smaženou parenicu, která měla velký úspěch. Aby byla ještě lepší, pokladla jsem na ni plátky slaniny, které ji krásně provoněly. Pokud patříte k lidem, kteří také rádi experimentují s jídlem, určitě tento recept vyzkoušejte.
Nedávno jsme měli chuť na něco dobrého a rychlého, proto jsem připravila smaženou parenicu, která měla velký úspěch. Aby byla ještě lepší, pokladla jsem na ni plátky slaniny, které ji krásně provoněly. Pokud patříte k lidem, kteří také rádi experimentují s jídlem, určitě tento recept vyzkoušejte.
Smaženou parenicu jsem dělala poprvé a mohu říct, že nezklamala. Její příprava je rychlá a perfektně zasytí. Podávat k ní můžete cokoliv. Nejlépe se hodí mladé nové brambory s petrželkou.
Hotovou parenicu ihned podáváme. Kromě brambor se k ní hodí i domácí dresink. Výborný je například tento česnekový, kterým nahradíte běžnou tatarskou omáčku i majonézu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě