Sýrovou roládu připravuji pravidelně na svátky, různé posezení s blízkými nebo jen tak, když dostanu chuť na něco slaného a dobrého. Díky tomu, že je sytá, hodí se i na snídani nebo večeři. Autor: Jana Jančíková
Sýrovou roládu připravuji pravidelně na svátky, různé posezení s blízkými nebo jen tak, když dostanu chuť na něco slaného a dobrého. Díky tomu, že je sytá, hodí se i na snídani nebo večeři. Autor: Jana Jančíková
Plněná sýrová roláda chutná nejlépe s čerstvým pečivem. A to jak kupovaným, tak domácím. Náplň, kterou do ní použijete, si můžete upravit podle svých preferencí – některé suroviny můžete klidně vynechat, jiné naopak přidat.
Ztuhlou roládu nakrájejte na menší kolečka a podávejte s pečivem a čerstvou zeleninou. Náplň můžete při každé přípravě mírně obměnit, díky čemuž bude roláda vždy jiná a nestane se, že by vás časem omrzela.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě