Jednoduché, rychlé a dokonalé – přesně takové je toto rizoto, které budete mít hotové během několika minut. Jeho výhodou je také to, že do něj můžete přidat téměř cokoli – oblíbenou zeleninu či dokonce maso.
Jednoduché, rychlé a dokonalé – přesně takové je toto rizoto, které budete mít hotové během několika minut. Jeho výhodou je také to, že do něj můžete přidat téměř cokoli – oblíbenou zeleninu či dokonce maso.
Rizoto je vděčné a levné jídlo, které dělám vždy, když nemám dostatek času. Ve většině případů se rozhoduji pro klasickou verzi s vepřovým masem, kterou si můžete připravit podle tohoto receptu, ale tentokrát jsem maso vynechala a místo hrášku, mrkve a kukuřice jsem použila kapustu.
Rizoto ihned servírujte. Před podáváním ho můžete pokapat olivovým olejem a posypat petrželí. Pokud byste ho chtěli ozvláštnit, přidejte do něj i maso, houby či dokonce ryby. Skvělý je například losos.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě