Rychlý oběd, který je hotový téměř okamžitě. Řízky stačí jen naskládat na plech, zapnout troubu a upéct. Maso je šťavnaté a plné chuti. Zároveň není ani příliš mastné, takže vám po jeho konzumaci nebude těžko. Autor: Jitka Smejkalová
Rychlý oběd, který je hotový téměř okamžitě. Řízky stačí jen naskládat na plech, zapnout troubu a upéct. Maso je šťavnaté a plné chuti. Zároveň není ani příliš mastné, takže vám po jeho konzumaci nebude těžko. Autor: Jitka Smejkalová
Řízky pečené v troubě mají několik výhod. Kromě toho, že jich můžete upéct hned několik najednou (mě se na plech vešlo až 9 kusů), nemusíte je také neustále hlídat a po upečení jsou dokonale měkké. V ústech se doslova rozplývají.
Hotové řízky vytáhněte z plechu a položte na papírovou utěrku, která z nich odsaje přebytečný tuk. Podávat k nim můžete jakoukoli přílohu. Já miluji tuto nadýchanou bramborovou kaši, ale výborné jsou i vařené brambory.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě