Rychlé a zběsilé nepečené čokoládové řezy

Recept Rychlé a zběsilé nepečené čokoládové řezy

Přidal: , 29.1.2016

Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pokud jste fanouškem čokolády, určitě nepřehlédněte tento recept.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 29.1.2016

Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty

SUROVINY

800 mlvoda
5 lžicmoučkový cukr
1 bal.vanilkový cukr
250 gmáslo
200 gkvalitní čokoláda
800 gsušenky

Vrch:

500 mlsmetana ke šlehání
200 gčokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vodu zahřejeme, přidáme cukr, vanilkový cukr a necháme ho rozpustit. Když máme cukr rozpuštěný, přidáme na menší kostky nakrájené máslo a nalámanou čokoládu. Mícháním ji rozpustíme a odstavíme.
  2. Do horké čokoládové hmoty přidáme nalámané sušenky a promícháme. Hmotu navrstvíme do formy (velikost je na vás, podle toho jak vysoké nepečené řezy chcete mít) a pěkně uhladíme. Necháme vychladnout.
  3. Smetanu ohřejeme, odstavíme z ohně a přidáme na kousky nalámanou čokoládu. Mícháním ji rozpustíme a necháme mírně vychladnout.
  4. Nalijeme na vrch a necháme ztuhnout při pokojové teplotě.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit