Tak tento recept mě oslovil hlavně kvůli tomu, že jsou zcela jednoduché na přípravu. A nelituji, že jsem je vyzkoušela. Možná bych přidala o lžíci více oleje, protože druhý den už nebyly tak měkké, ale možná je to i moukou, kterou jsem neměla vyzkoušenou. Tak či tak, žemličky jsou vynikající a určitě je vyzkouším i bez přidání celozrnné mouky a o lžíci více oleje. Autor: Adkas
Tak tento recept mě oslovil hlavně kvůli tomu, že jsou zcela jednoduché na přípravu. A nelituji, že jsem je vyzkoušela. Možná bych přidala o lžíci více oleje, protože druhý den už nebyly tak měkké, ale možná je to i moukou, kterou jsem neměla vyzkoušenou. Tak či tak, žemličky jsou vynikající a určitě je vyzkouším i bez přidání celozrnné mouky a o lžíci více oleje. Autor: Adkas
Můj blog: Adkas-tastyfood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě