Výborný sytý oběd nebo večeře, kterou si zamiluje úplně každý. Řízky jsou perfektně šťavnaté, a přitom s nimi není téměř žádná práce. Stačí je jen obalit, vložit do pekáče a následně upéct. Autor: Jitka Smejkalová
Výborný sytý oběd nebo večeře, kterou si zamiluje úplně každý. Řízky jsou perfektně šťavnaté, a přitom s nimi není téměř žádná práce. Stačí je jen obalit, vložit do pekáče a následně upéct. Autor: Jitka Smejkalová
Holandské řízky připravuji doma na pravidelné bázi. Chutnají všem členům rodiny. Obvykle je smažím na pánvi, ale tentokrát jsem se rozhodla vložit je do plechu a upéct. A nemohla jsem udělat lépe. Byly dokonale šťavnaté.
Hotové řízky po upečení ihned servírujte. Nejvíce se k nim hodí vařené brambory nebo nadýchaná bramborová kaše, kterou si můžete připravit podle tohoto receptu. A v případě, že by vás nelákaly pečené holandské řízky, vyzkoušejte tyto klasické smažené.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě