Nadýchané a jemné jako pavučinka. Receptů na koblihy je na internetu spousta, ale já je dělám vždy podle tohoto. A ještě nikdy mě nezklamal. Těsto vždy krásně vykyne a velmi dobře se s ním pracuje. Autor: Alena Borchová
Nadýchané a jemné jako pavučinka. Receptů na koblihy je na internetu spousta, ale já je dělám vždy podle tohoto. A ještě nikdy mě nezklamal. Těsto vždy krásně vykyne a velmi dobře se s ním pracuje. Autor: Alena Borchová
Koblihy dělám doma pravidelně, protože je miluje každý člen rodiny. Jsou syté a chutné. Navíc jejich příprava není příliš náročná. Většinou je plním domácím džemem. Tentokrát jsem zvolila rybízový, který jsem připravila podle tohoto receptu.
Koblihy jsou nejlepší krátce po usmažení, ale díky tomuto receptu nejsou gumové ani druhý či třetí den. Pokud byste si hlídali váhu nebo nechcete tak těžké koblihy, vyzkoušejte recept na tyto pečené v troubě, které jsou jemné, nadýchané a křehké.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě