Tyto malé koláčky z tvarohového těsta jsou dokonalé například ke kávě nebo když k vám přijde návštěva. Díky své malé velikosti se dobře jí. Navíc vypadají krásně, když je naservíruji na talíř nebo tác. Autor: Jana Jančíková
Tyto malé koláčky z tvarohového těsta jsou dokonalé například ke kávě nebo když k vám přijde návštěva. Díky své malé velikosti se dobře jí. Navíc vypadají krásně, když je naservíruji na talíř nebo tác. Autor: Jana Jančíková
Tvarohové koláčky jsou dokonalým dezertem. Jejich křehké a vláčné těsto doplňují povidla, krémová náplň a sušená brusinka namočená v rumu. Jde o skvělé spojení chutí, kterému rozhodně neodoláte.
Hotové tvarohové koláčky necháme vychladnout a poté podáváme. Aby byly dobré i za několik dní, skladujeme je v uzavíratelné nádobě. Pokud na ozdobu koláčků nechceme použít sušené brusinky, můžeme je nahradit jiným sušeným ovocem. Ideální jsou rozinky nebo meruňky s mírně nakyslou chutí.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě