Dokonale nadýchané lívance, na které nepotřebujete droždí. Hotové jsou za pár minut a díky jablku mají perfektní chuť. Protože skvěle zasytí, dělám je často k obědu nebo k večeři, ale klidně je můžete podávat i jako dezert. Autor: Michaela Žítková
Dokonale nadýchané lívance, na které nepotřebujete droždí. Hotové jsou za pár minut a díky jablku mají perfektní chuť. Protože skvěle zasytí, dělám je často k obědu nebo k večeři, ale klidně je můžete podávat i jako dezert. Autor: Michaela Žítková
Jablečné lívance můžete podávat s čímkoli. Já k nim nejčastěji přidávám ovoce a jogurt nebo tvaroh, ale výborný je i domácí džem či Nutella. Tu si můžete udělat i doma podle tohoto receptu.
Lívance jsou nadýchané a dobré i druhý nebo třetí den. Můžete si je tak připravit do zásoby. Máte chuť spíš na palačinky? Vyzkoušejte recept na tyto tvarohové bez mouky, které voní po vanilce.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě