Bílý krém: 200 ml mléka si smícháme s Gustinem a dobře promícháme, abychom neměli hrudky. Zbylé mléko si dáme na oheň, přidáme cukr a necháme ho rozpustit. Když máme cukr rozpuštěný, přidáme mléko s Gustinem. Vaříme do zhoustnutí. Hustý krém odstavíme a necháme vychladnout. Do mírně vychladlého přidáme máslo a mícháním rozpustíme. Takto připravený bílý krém si ještě teplý nalijeme na vyšší plech a necháme vychladit.
Tmavý krém: Čokoládu si rozpustíme na ohni a přidáme 1/2 l smetany. Spojíme (pozor, nevaříme) a odstavíme. Mixérem vyšleháme.
Dodatek: Na dno formy naskládáme sušenky. Navrstvíme bílý krém a na bílý krém navrstvíme tmavý krém a dáme do lednice ztuhnout na několik hodin (nejlépe na celou noc). Dobrou chuť!