Výborné k obědu i večeři. Hotové jsou za velmi krátkou dobu. Kromě toho potěší i skvělou chutí a šťavnatostí. Mně se k obědu snědly úplně všechny. Určitě vyzkoušejte. Budete s nimi mít úspěch. Autor: Monika Kšinská
Výborné k obědu i večeři. Hotové jsou za velmi krátkou dobu. Kromě toho potěší i skvělou chutí a šťavnatostí. Mně se k obědu snědly úplně všechny. Určitě vyzkoušejte. Budete s nimi mít úspěch. Autor: Monika Kšinská
Šlehačkové řízky jsou dokonalé pro každého, kdo chce chutný, ale přitom jednoduchý a rychlý oběd. Podávat je můžete s jakoukoliv přílohou. Skvěle se k nim hodí zejména rýže nebo vařené brambory. Případně vyzkoušejte tuto nadýchanou krémovou bramborovou kaši. Určitě s ní nic nezkazíte.
Po upečení řízky servírujte s přílohou podle chuti. Kromě tradiční přílohy ve formě rýže nebo brambor můžete sáhnout i po zeleninovém salátu, který zvýrazní chuť masa. Zbylo vám ještě nějaké krůtí maso a nevíte, co z něj připravit? Vyzkoušejte například tyto řízky v sýrovém kabátku.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě