Pokud máte chuť na něco šťavnatého, chutného a sytého, sázkou na jistotu je holandský řízek. Tato klasika se u nás doma připravuje už léta – jak na oběd, tak i na večeři. Receptů na řízek je mnoho. Já ho vždy připravuji podle tohoto, který mě ještě nikdy nezklamal. Autor: Martin Čzedron
Pokud máte chuť na něco šťavnatého, chutného a sytého, sázkou na jistotu je holandský řízek. Tato klasika se u nás doma připravuje už léta – jak na oběd, tak i na večeři. Receptů na řízek je mnoho. Já ho vždy připravuji podle tohoto, který mě ještě nikdy nezklamal. Autor: Martin Čzedron
Na přípravu holandského řízku vám postačí jen několik základních surovin, které určitě najdete doma. Jak maso dochutíte, záleží čistě na vás. Já obvykle používám jen sůl a mletý pepř.
K hotovému řízku podáváme přílohu podle chuti. Výborně se k němu hodí bramborová kaše a čerstvá zelenina.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě