Jablečný kynutý koláč je voňavý, nadýchaný a jemný. Charakteristický je skořicově-vanilkovou chutí, kterou doplňují nakyslá jablka. Na rozdíl od jiných běžných kynutých koláčů si těsto nevyžaduje náročné hnětení. Jeho příprava je tak velmi jednoduchá.
Jablečný kynutý koláč je voňavý, nadýchaný a jemný. Charakteristický je skořicově-vanilkovou chutí, kterou doplňují nakyslá jablka. Na rozdíl od jiných běžných kynutých koláčů si těsto nevyžaduje náročné hnětení. Jeho příprava je tak velmi jednoduchá.
Na přípravu kynutého těsta, které je základem tohoto jablečného koláče, stačí jen navrstvit jednotlivé suroviny do mísy, po přibližně hodině je promíchat a následně umístit na plech. Povrch koláče zdobí kromě jablek také máslová drobenka, která je po upečení dokonale křupavá.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě