Rychlý medový řez

Nemusíte trávit tolik času v kuchyni na to, abyste připravili medové řezy. Pokud si pláty zakoupíte v obchodě, stačí připravit krém a polevu a máte hotovo. Autor: Monička

Přidal:, 10.3.2016
Kategorie: Moučníky, Nepečené dezerty, Dezerty
Recept Rychlý medový řez

Suroviny

1 balenímedové pláty
Náplň:
500 mlmléko
2 kszlatý klas (pudinkový prášek)
160 gmoučkový cukr
200 gmáslo
1 ksvanilkový cukr
Poleva:
100 gčokolády
50-60 gmásla

Postup přípravy

  1. Jelikož nepečeme pláty, ale dáváme kupované .... si uděláme nádivku. Do hrnce si dáme vařit 450 ml mléka.Tip: Piškotový beránek za 15 Kč
  2. Do misky nalijeme 50 ml, zlaté klasy (pudinkové prášky), vanilkový cukr .... vše pořádně vymícháme a nalijeme do horkého mléka a uvaříme hustý pudink. Pudink necháme vychladnout a mezitím si mixérem vyšleháme máslo s moučkovým cukrem. Když máme vychladlý pudink, začneme ho postupně po lžících přidávat k vyšlehanému máslu.
  3. Vše spolu pořádně vyšleháme a máme hotový krém, který natřeme na pláty a vrstvíme až budeme končit posledním plátem.Tip: Fašankové Boží milosti - FOTOPOSTUP
  4. Připravíme si čokoládovou polevu: rozpustíme čokoládu s máslem nad párou a potřeme medový plát. Dáme ztuhnout do ledničky% 1