Spojením tvarohu, šťavnatého ovoce a křupavé drobenky vznikne dezert, který potěší nejen chuťové buňky, ale i oči. Tento rychlý a jednoduchý koláč je výborný k odpolední kávě i na snídani. Hodí se do něj jakékoliv čerstvé i mražené ovoce. Je jen na vás, jestli zvolíte maliny, jahody, borůvky nebo směs lesního ovoce, jako jsem to udělala v tomto receptu já.
Spojením tvarohu, šťavnatého ovoce a křupavé drobenky vznikne dezert, který potěší nejen chuťové buňky, ale i oči. Tento rychlý a jednoduchý koláč je výborný k odpolední kávě i na snídani. Hodí se do něj jakékoliv čerstvé i mražené ovoce. Je jen na vás, jestli zvolíte maliny, jahody, borůvky nebo směs lesního ovoce, jako jsem to udělala v tomto receptu já.
Tvaroh je univerzální surovina, která je výborná do cheesecaků, buchet i kynutých koláčů. Populární jsou zejména moravské, ale mnozí neodolají ani různým řezům či dezertům na styl tohoto, který perfektně doplňuje ovoce a křupavá posypka.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě