Salám v podmáslovém těstíčku

Těstíčko z podmáslí, co říkáte? Máte zkušenosti? Já jsem dosud s tímto těstíčkem zkušenosti neměla, zkoušela jsem to poprvé a musím vám říct, že je to vynikající. Obalovala jsem junior (salám) ale klidně můžete obalit i kuřecí maso, je to opravdu variabilní recept, který si můžete přizpůsobit podle sebe. Prášek do pečiva také přidávám, aby bylo těstíčko nadýchanější a vůbec ho ani cítit. Autor: HeMiShEk

Přidal:, 23.2.2017
Kategorie: Oběd, 15 minutovky, Chuťovky
Recept Salám v podmáslovém těstíčku

Suroviny

junior
podmáslí
hladká mouka
prášek do pečiva
sůl, pepř
sušený česnek
mletá sladká paprika
mletá pálivá paprika
olej na smažení

Postup přípravy

  1. Podmáslí si dáme do mísy a osolíme a opepříme. Salám si nakrájíme na kolečka.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Mouku smícháme s kořením a nezapomeneme na sůl, pepř a taky prášek do pečiva. Salám namáčíme v podmáslí a pak obalíme v mouce. Klidně můžeme i dvakrát.
  3. V pánvi si rozehřejeme olej a osmažíme z obou stran dozlatova. Podáváme s hranolkami. Přeji dobrou chuť.=)Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky