Salát z červené řepy se zakysanou smetanou
Během těchto veder to chce něco velmi lehké a chutné. Nechce se mi dlouho stát v kuchyni, proto vymýšlím, co bych "uvařila" za krátký čas. Nyní máme také sezónu červené řepy. Netřeba ji dlouho vařit a je velmi sladká. Zkuste ji připravit jako já a čím déle ji necháte v chladničce marinovat, tím je lepší. Já ji mám ráda i syrovou. Super křupe pod zuby. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
2 ksstředně velké červené řepy
2 lžíceolivového oleje
2 lžícetekutého medu
šťáva z poloviny citronu
sůl, pepř
kysaná smetana a slunečnicová semínka
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Šalát z červenej repy s kyslou smotanou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU