Salkové šílenství - nepečený salkový dort se sušenkami

Recept Salkové šílenství - nepečený salkový dort se sušenkami
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Nepeče dezerty = nejlepší dezerty. Určitě vyzkoušejte tuto nepečenú dobrotu, která potěší každého milovníka salka. Autor: Lukáš

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:

SUROVINY

400 mlsmetana ke šlehání
500 gmascarpone
360 gmáslové sušenky
160 gkondenzované mléko
160 gkaramelové kondenzované mléko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mascarpone a smetanu spolu vyšleháme.
  2. Vyšlehanou směs rozdělíme na dvě stejné části.
  3. Do jedné části přidáme karamelizované kondenzované mléko a do druhé přidáme obyčejné kondenzované mléko. Promícháme.
  4. Nakonec už jen vrstvíme směs do formy vyložené sušenkami a opakujeme: sušenky, vrstva s karamelizovaným kondenzovaným mlékem, zase sušenky, vrstva s obyčejným kondenzovaným mlékem (opakujeme). Dáme do chladničky na 12 hodin.

Můj blog: Youtube

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit