Savojský řízek s vařenými bramborami

Recept Savojský řízek s vařenými bramborami

Přidal: Adddy17, 15.3.2017

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Není se čím chlubit. Dnešní oběd byl takový klasický, který máme doma velmi rádi s různou přílohou, ať už s vařenými bramborami, pečenými bramborami, hranolkami a dokonce jsem to už podávala i s rýží. Klasické řízky obalené v trojobalu, vysmažené a ještě jednou namočené do vajíčka. Je to velká pochoutka i pro náročné mlsouny. Určitě vyzkoušejte na nedělní oběd. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Adddy17, 15.3.2017

Kategorie: Oběd

SUROVINY

4 ksřízky z kýty
na obalenívejce, mouka a strouhanka
dle chutisůl
2-3 ksvejce
4 lžíceoleje

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Řízky naklepeme, osolíme. Obalíme v klasickém trojobalu.
  2. Rozpálíme tuk na pánvičce.
  3. Rozšleháme si vejce (na každé vejce 2 lžíce oleje) s olejem a obalíme v tom obalený řízek, pomalu smažíme.
  4. Příloha: brambor, kaše, hranolky, krokety. Dobrou chuť :)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit