Segedínský guláš z kysaného zelí. Někdy jsem doma dělala pouze ze sladkého zelí, ale jelikož mi roky přibývají, chutě se mění a já jsem si oblíbila toto jídlo. Jedla bych ho snad i každý den, dokud bych se nepřejedla. Nerada do segedínského guláše přidávám smetanu, není to pak tak těžké na žaludek a jsem spíš hladová a proto si naberu za den i dva tři krát :) Určitě zkuste. Autor: Triniti
Segedínský guláš z kysaného zelí. Někdy jsem doma dělala pouze ze sladkého zelí, ale jelikož mi roky přibývají, chutě se mění a já jsem si oblíbila toto jídlo. Jedla bych ho snad i každý den, dokud bych se nepřejedla. Nerada do segedínského guláše přidávám smetanu, není to pak tak těžké na žaludek a jsem spíš hladová a proto si naberu za den i dva tři krát :) Určitě zkuste. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě