Segedínský guláš

Recept Segedínský guláš

Přidal: , 27.5.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Segedínský guláš podle HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 27.5.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

bůček bez kosti
kyselé zelí
cibule
sádlo
mléko
šlehačka
sladká mletá paprika
sůl
polohrubá mouka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na sádle si necháme orestovat cibuli. Pak přidáme na kostky nakrájený bůček a posypeme paprikou a posolíme. Trochu osmažíme a pak zalijeme vodou tak, aby maso bylo ponořené.
  2. Zaděláme pokličkou a necháme dusit dokud není maso skoro hotové. Pak přidáme propláchnuté zelí a chvíli povaříme. Poté nalijeme trochu mléka, ve kterém jsme rozmíchali trochu hrubé mouky. A nakonec přilijeme šlehačku. Necháme chviličku povařit.
  3. Podáváme s čerstvým chlebem. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit