Segedínský guláš

Přidal: HeMiShEk, 27.5.2016
Kategorie: Oběd, Část dne, Segedínský guláš, Omáčky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Segedínský guláš podle HeMiShEk
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: HeMiShEk, 27.5.2016
Kategorie: Oběd, Část dne, Segedínský guláš, Omáčky
SUROVINY
bůček bez kosti
kyselé zelí
cibule
sádlo
mléko
šlehačka
sladká mletá paprika
sůl
polohrubá mouka
- Na sádle si necháme orestovat cibuli. Pak přidáme na kostky nakrájený bůček a posypeme paprikou a posolíme. Trochu osmažíme a pak zalijeme vodou tak, aby maso bylo ponořené.
- Zaděláme pokličkou a necháme dusit dokud není maso skoro hotové. Pak přidáme propláchnuté zelí a chvíli povaříme. Poté nalijeme trochu mléka, ve kterém jsme rozmíchali trochu hrubé mouky. A nakonec přilijeme šlehačku. Necháme chviličku povařit.
- Podáváme s čerstvým chlebem. Přeji dobrou chuť.=)
KOMENTÁŘE K RECEPTU