Segedínský guláš je u nás jídlem, které se dělá na pravidelné bázi. Výborně chutná a zároveň skvěle zasytí. Jeho příprava je sice o něco delší ve srovnání s jinými pokrmy, ale rozhodně stojí za to. Pokud nevíte, co dnes k obědu nebo večeři, určitě vyzkoušejte tento recept. Autor: Ivana Reisingerová
Segedínský guláš je u nás jídlem, které se dělá na pravidelné bázi. Výborně chutná a zároveň skvěle zasytí. Jeho příprava je sice o něco delší ve srovnání s jinými pokrmy, ale rozhodně stojí za to. Pokud nevíte, co dnes k obědu nebo večeři, určitě vyzkoušejte tento recept. Autor: Ivana Reisingerová
K segedínskému guláši můžete podávat kupovaný nebo domácí knedlík. Já si nejraději dělám svůj vlastní, který je nadýchaný a chuťově mnohem lepší, přičemž jeho příprava není vůbec náročná.
Segedínský guláš můžete před servírováním ozdobit smetanou a jarní cibulkou. Kromě houskového knedlíku k němu můžete připravit i klasický kynutý. Vyzkoušet můžete například tento recept.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě