Sekaná s kadeřávkem

Recept Sekaná s kadeřávkem

Přidal: , 26.8.2016

Kategorie: Sekaná, Maso, Mleté maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

U nás doma velmi oblíbená sekaná s kadeřávkem. K tomu jako příloha brambory a každý si pochutná. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.8.2016

Kategorie: Sekaná, Maso, Mleté maso, Oběd

SUROVINY

1/2 kgmletého masa
2 ksvejce
dle chutisůl, pepř, koření do mletých mas
dle chutikadeřávek
hrststrouhanky
1 kscibule
dle chutimletý kmín

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Listy kadeřávku vložíme do hrnce s vodou a krátce povaříme.
  2. Vyjmeme, necháme okapat, vykrojíme košťál a listy pokrájíme. Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme koření do mletých mas, vejce a kadeřávek.
  3. Dle potřeby můžeme zahustit směs strouhankou. Do lehce vymazaného pekáčku dáme šišku sekané, kterou posypeme mletým kmínem a kolečky cibule a pečeme při 180 °C dozlatova.
  4. Podáváme s bramborem. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit