Sekaná s kopřivami, pažitkou a petrželkou

Recept Sekaná s kopřivami, pažitkou a petrželkou

Přidal: , 8.4.2015

Kategorie: Sekaná, Vepřové, Maso, Mleté maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající sekaná s kopřivami, pažitkou a petrželkou. Autorka receptu: eurobabička.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 8.4.2015

Kategorie: Sekaná, Vepřové, Maso, Mleté maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

500 gmleté vepřové maso
1 ksvejce
1 ksnamočený rohlík
1 kscibule
stroužek česneku
1 hrstspařené, pokrájené kopřivy
špetkusůl, pepř
dle chutipažitka, petržel
olej do formy na pečení
strouhanku na zahuštění

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Masovou směs promísíme s vejcem, kořením, rozšlehaným rohlíkem, s pokrájenou cibuli, utřeným česnekem. Přidáme pokrájenou a vřelou vodou spařenú kopřivu, pokrájenou pažitkou a petrželí. Nezapomenout osolit!
  2. Zahustíme dle potřeby ještě strouhankou. Pečeme ve vymaštěné formě asi 30min (do růžova) při teplotě 180 stupňů.
  3. Přílohou může být chléb, brambory nebo zelenina. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit