Sekaná v bramboráku

Recept Sekaná v bramboráku

Přidal: , 25.5.2016

Kategorie: Sekaná, Maso, Mleté maso, Oběd, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Sekaná v bramboráku. Toto jídlo je opravdu rychlovka, a pokud Vám zbyde sekaná, tak je to skvělé zpestření klasických bramboráků. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 25.5.2016

Kategorie: Sekaná, Maso, Mleté maso, Oběd, Chuťovky

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Směs na bramboráky :

500 gbrambor
2 ksvejce
3 stroužkyčesneku
dle chutisůl, pepř
dle chutimajoránka
100 ghladké mouky
dle potřebyolej na smažení
1 šiškadomácí sekané

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory nastrouhám, přidám k nim vejce, mouku a rozetřený česnek, sůl, pepř a majoránku. Směs důkladně promíchám.
  2. Připravím si sekanou upečenou předchozí den, nakrájím ji na plátky.
  3. Na pánev s olejem dám hromádku bramborákové směsi, rozetřu a na ni dám plátek sekané, který opět zakryju směsí -postup je vidět na fotce.
  4. Počkám, až se usmaží a potom opatrně obrátím na druhou stranu. Hotové dám na papírový ubrousek.
  5. Servíruji na talíř a doplním zeleninou nebo hlávkovým salátem se zálivkou a špekem.
  6. Toto jídlo je opravdu rychlovka, a pokud Vám zbyde sekaná, tak je to skvělé zpestření klasických bramboráků.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit