Sekaná v bramboráku
Sekaná v bramboráku. Toto jídlo je opravdu rychlovka, a pokud Vám zbyde sekaná, tak je to skvělé zpestření klasických bramboráků. Autor: Lenulka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Směs na bramboráky :
500 gbrambor
2 ksvejce
3 stroužkyčesneku
dle chutisůl, pepř
dle chutimajoránka
100 ghladké mouky
dle potřebyolej na smažení
1 šiškadomácí sekané
- Připravím si sekanou upečenou předchozí den, nakrájím ji na plátky.
- Na pánev s olejem dám hromádku bramborákové směsi, rozetřu a na ni dám plátek sekané, který opět zakryju směsí -postup je vidět na fotce.
- Servíruji na talíř a doplním zeleninou nebo hlávkovým salátem se zálivkou a špekem.
KOMENTÁŘE K RECEPTU