Selská chlebová polévka

Recept Selská chlebová polévka

Přidal: , 7.12.2014

Kategorie: Husté polévky, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Skvělá polévka, vhodná i na nedělní oběd namísto slepičího vývaru. Mňamka!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.12.2014

Kategorie: Husté polévky, Polévky

SUROVINY

SUROVINY NA 4 PORCE:

4 ksplátky staršího chleba
1/2 kspórek
1,2 lvývar
2 stroužkyčesnek
1 kscibule
2 lžícehladká mouka
60 gmáslo
trochumajoránka
trochudrcený kmín
podle chuti sůl
podle chuti pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Starší chléb nakrájíme na kostičky. Orestujeme na másle, přidáme drcený kmín, nakrájený pórek, prolisovaný česnek a zalijeme vývarem. Vaříme 20 minut.
  2. Rozmixujeme ponorným mixérem a pokud je třeba polévku ještě rozředíme vývarem. Dosolíme a opepříme podle chuti. Na závěr přidáme majoránku.
  3. Podáváme s osmaženou cibulí. Cibuli nakrájíme na kolečka obalíme v hladké mouce a orestujeme do křupava na oleji. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé pekařky - Diabambulka

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit