Selská cuketová baba, kterou milují i masožravci

Recept Selská cuketová baba, kterou milují i masožravci

Přidal: Mineralka, 14.8.2019

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Geniální letní oběd, na kterém si pochutnají i milovníci masa. Samozřejmě toto jídlo lze připravit na milion způsobů, dá se použít vše, co najdete v lednici, ale nejlepší je stále kombinace šunky, cukety, uzeného sýra a zakysané smetany. Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Mineralka, 14.8.2019

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

2 kscuketa
150 gšunka
200 guzený sýr
2 ksvejce
4 stroužkyčesnek
2 PLzakysaná smetana
1/2 bal.prášek do pečiva
1 šálek (200 ml)strouhanka
bylinky dle chuti
sůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na hrubém struhadle nastrouháme cuketu i se slupkou. Přidáme nastrouhaný sýr, smetanu, nakrájenou šunku, nasekané bylinky, sůl, pepř, vajíčka, prolisovaný česnek, prášek do pečiva a strouhanku (trošku strouhanky odložíme na vysypání formy).
  2. Promícháme a hmotu navrstvíme do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného vyššího plechu a dáme péct.
  3. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 40 minut - sledujeme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit