NejRecept.cz Národní kuchyně Asijská kuchyně Shirataki růže s krůtími prsy a zeleninou
Shirataki růže s krůtími prsy a zeleninou
Recept Shirataki růže s krůtími prsy a zeleninou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se

Pokud máte rýži rádi, ale vyhýbáte se jí právě z tohoto důvodu, vyzkoušejte recept Lukáše Vrány, výživového poradce a školitele programu CWP. Shirataki rýže chutná skvěle a v kombinaci s krůtím a zeleninou nepoznáte chuťový rozdíl od rýže klasické. Autor: Anna_Anicka

Anna_Anicka    ·   20.10.2020

Shirataki růže s krůtími prsy a zeleninou

Pokud máte rýži rádi, ale vyhýbáte se jí právě z tohoto důvodu, vyzkoušejte recept Lukáše Vrány, výživového poradce a školitele programu CWP. Shirataki rýže chutná skvěle a v kombinaci s krůtím a zeleninou nepoznáte chuťový rozdíl od rýže klasické. Autor: Anna_Anicka

25 min
Čas přípravy
20 min
Čas vaření
Suroviny
320 g
krůtí prsa
200 g
shirataki rýže
200 g
asijská zeleninová směs
dle chuti
koření
Postup receptu
Vytisknout
25 min
Čas přípravy
20 min
Čas vaření
  1. Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na kousky. Vložíme na pánev a přidáme vybrané koření. Jakmile se maso zatáhne, přidáme zeleninu a společně dusíme doměkka přibližně 7 minut.
  2. Slijeme nálev z konjakové rýže a rýži propláchneme pod tekoucí vodou. Po promytí je necháme minutu prohřát ve vroucí vodě.
  3. Rýži přimícháme do masové směsi se zeleninou a necháme pod pokličkou chvíli odpočinout, aby se chutě propojily.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář