Skořicové jednohubky a medvědí tlapky podle receptu od babičky

Skořicové jednohubky a medvědí tlapky podle receptu od babičky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vánoce se blíží a pokud už přemýšlíte, co byste upekli, máme pro Vás jednu inspiraci. Fantastické recepty, které mám ještě po mé babičce, která pekla to nejlepší vánoční cukroví pod sluncem. Jsem ráda, že nyní jsem jí následovnicí já a moje vánoční cukroví chutná stejně úžasně. Autor: Ivana

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

200 ghladká mouka
100 gpolohrubá mouka
250 gmáslo
30 gkakao
100 gmleté ​​lískové ořechy
2 ksžloutky
trochuskořice
trochumletý hřebíček (nemusí být)
100 gmoučkový cukr
trochucitronová kůra

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Nechat kuličku těsta ve fólii minimálně celou noc v lednici a pak plníme suché formičky, které dáme péct do předem vyhřáté trouby.
  2. Pečeme při teplotě 160 stupňů asi 10 minut (sledujeme).
  3. Tyto se vždy podaří, pěkně se vyklopí. Recept mám ještě po mé babičce, která formičky v žádném případě nemastila a ani nesypala moukou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit