Škvarková pomazánka trošku pikantní

Přidal: Emília Raganová, 9.8.2018
Kategorie: Pomazánky, Škvarková pomazánka, Zavařeniny, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Škvarili jsme sádlo a už dávno jsme neměli pomazánku ze škvarek. Možná bude ke snídani dnes, zítra nebo i o týden. Možná jsem to trochu přehnala, že o týden. Obvykle i tato dávka vydrží v ledničce pár dní, ale týden to určitě není. Já jsem dělala z dvojité dávky. Je vynikající, darmo naše babičky věděli, co je pro naše chuťové pohárky výborné. Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 9.8.2018
Kategorie: Pomazánky, Škvarková pomazánka, Zavařeniny, Chuťovky
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
75 dkgškvarků
4 ksnatvrdo uvařená vajíčka
1 ksmalé lečo 300 ml
2 lžičkyvegety
2 ksfeferonky
2 kskapie lepší je čerstvá, ale může být i zavařená
2 stroužkyčesneku
podle potřebysůl, pepř
- Necháme ve vodě vychladit, vyjmeme a uložíme do chladničky.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Trošku pikantná škvarková nátierka.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Lekko pikantna pasta ze skwarkami.
KOMENTÁŘE K RECEPTU