Toto měkoučké sladké pečivo je jako stvořené pro milovníky sladkých snídaní. Těsto je vláčné a nadýchané. Na jazyku se doslova rozplývá. Majonéza v receptu může znít netradičně, ale věřte mi, že je více než perfektní. Pečivo je díky ní čerstvé i několik dní.
Toto měkoučké sladké pečivo je jako stvořené pro milovníky sladkých snídaní. Těsto je vláčné a nadýchané. Na jazyku se doslova rozplývá. Majonéza v receptu může znít netradičně, ale věřte mi, že je více než perfektní. Pečivo je díky ní čerstvé i několik dní.
U nás doma převládají sladké snídaně. Právě proto často připravuji různé kynuté koláče. Nejraději se vracím k tomuto receptu na měkké záviny, které obvykle plním mákem a ořechy. Někdy ale volím i kakao.
Hotové upečené kytičky nechte vychladnout a můžete podávat. Aby si zachovaly svou vláčnost a měkkost, skladujte je zakryté utěrkou nebo uložené v nádobě s pevným uzávěrem. Podávat je můžete s máslem, medem, kakaem nebo domácím džemem. Já mám velmi ráda tento.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě