Dostali jsme okurky, takže šup-šup do sklenic. Jako vždy jsem si připravila svůj osvědčený nálev, díky kterému nakládačky nejen skvěle chutnají, ale také zůstávají křupavé ještě dlouhé měsíce po sterilizaci. Autor: Alena Borchová
Dostali jsme okurky, takže šup-šup do sklenic. Jako vždy jsem si připravila svůj osvědčený nálev, díky kterému nakládačky nejen skvěle chutnají, ale také zůstávají křupavé ještě dlouhé měsíce po sterilizaci. Autor: Alena Borchová
Sterilizované okurky jsou výbornou přílohou k různým masitým i bezmasým jídlům. U nás doma je přidáváme dokonce i do studených salátů. Jejich příprava je rychlá a sklenice vám při správném skladování vydrží i rok.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Bez soli?