Fantastické bochánky, které jsem dělala na svačinu a nějaké kousky zůstaly i na večeři a snídani. S těstem se pracuje skvěle, je pružné a dají se tvarovat různé tvary. Toto těsto používám i na jiné pečivo, ale obvykle z něj připravuji tyto plněné koláčky. Plníme různě, s cibulí a slaninou, se zelím nebo i se slaným tvarohem. Můžete naplnit i nasladko, jak chcete, ale do těsta tehdy třeba přidat více cukru, aby nebylo až tak slané. Autor: Lacusin
Fantastické bochánky, které jsem dělala na svačinu a nějaké kousky zůstaly i na večeři a snídani. S těstem se pracuje skvěle, je pružné a dají se tvarovat různé tvary. Toto těsto používám i na jiné pečivo, ale obvykle z něj připravuji tyto plněné koláčky. Plníme různě, s cibulí a slaninou, se zelím nebo i se slaným tvarohem. Můžete naplnit i nasladko, jak chcete, ale do těsta tehdy třeba přidat více cukru, aby nebylo až tak slané. Autor: Lacusin
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě