Rychlé a chutné. Přesně tak mohu popsat naše oblíbené šlehačkové řízky, které připravuji pravidelně. Kromě skvělé chuti je mám ráda také díky tomu, že jsou velmi jednoduché. Často je proto vařím i během hektického a uspěchaného týdne. Autor: Monika Kšinská
Rychlé a chutné. Přesně tak mohu popsat naše oblíbené šlehačkové řízky, které připravuji pravidelně. Kromě skvělé chuti je mám ráda také díky tomu, že jsou velmi jednoduché. Často je proto vařím i během hektického a uspěchaného týdne. Autor: Monika Kšinská
Krůtí maso je na šlehačkové řízky nejlepší. Po upečení je křehké, jemné a šťavnaté. V kombinaci se smetanovou omáčkou je skutečně neodolatelné. Pokud byste ho doma neměli, můžete ho nahradit kuřecím masem.
Hotové šlehačkové řízky podáváme s přílohou podle chuti. Mně se nejvíce osvědčila rýže, ale ideální jsou také pečené nebo vařené brambory.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě