Klasikou u nás doma byl vždy smažený květák. Dnešní doba nabízí širokou škálu zeleniny a ovoce a když vejdete do obchodu, nevíte co vzít dříve. Kde jsme měli kdysi takovou zdravou zeleninu, brokolici? Já si vůbec nepamatuji, že něco takového existovalo :) Jelikož dnes ji dostanete v každém obchodě, receptů je mnoho, ale já zůstávám věrná staré klasice, obalenou v trojobalu a vysmaženú. Tak jako květák je to jeden z nejjednodušších receptů, které musíte ovládat :) Autor: Naďa I. (Rebeka)
Klasikou u nás doma byl vždy smažený květák. Dnešní doba nabízí širokou škálu zeleniny a ovoce a když vejdete do obchodu, nevíte co vzít dříve. Kde jsme měli kdysi takovou zdravou zeleninu, brokolici? Já si vůbec nepamatuji, že něco takového existovalo :) Jelikož dnes ji dostanete v každém obchodě, receptů je mnoho, ale já zůstávám věrná staré klasice, obalenou v trojobalu a vysmaženú. Tak jako květák je to jeden z nejjednodušších receptů, které musíte ovládat :) Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě